top of page

ALGEMENE VOORWAARDEN

- Fotobestanden van Mirthe Helena Photography mogen niet worden bewerkt of bijgesneden, tenzij daar toestemming voor is gegeven.

- Het plaatsen van de foto’s dient altijd te gebeuren onder naamsvermelding van Mirthe Helena Photography/Mirthe Walpot.

- Het complete bedrag dient binnen 5 dagen na het plaatsvinden van de fotoshoot te worden overgemaakt. 

- Een bruiloft of fotoshoot staat vast en is officieel geboekt als er een aanbetaling van 50% van het bedrag is gedaan. 

- De aanbetaling van een bruiloft wordt in geen geval teruggegeven. Als een bruiloft noodgedwongen moet worden verzet, verhuis ik mee naar de nieuwe datum. Mocht ik die datum niet beschikbaar zijn, dan regel ik zelf een vervangende fotograaf die de dag vastlegt, waarbij nabewerking door Mirthe Helena Photography wordt uitgevoerd.

- Mirthe Helena Photography levert geen onbewerkte bestanden. De foto’s worden zorgvuldig uitgezocht en daarna bewerkt.

- Mirthe Helena Photography heeft het recht om alles dat bij een opdrachtovereenkomst niet uitdrukkelijk is omschreven naar eigen technisch en creatief inzicht uit te voeren. Wijzigingen in de opdracht door de klant om welke reden dan ook, komen voor rekening van de klant en zullen door Mirthe Helena Photography slechts worden uitgevoerd na aparte offerte van meerkosten waar door de klant mee akkoord is gegaan.

- De foto’s worden binnen 14 werkdagen verzonden via online galerij. Foto's van een bruiloft worden binnen 10 weken in een online galerij geleverd.

- Mirthe Helena Photography is niet aansprakelijk voor eventuele drukfouten.

- Prijzen van overige combinaties en mogelijkheden van fotoshoots worden altijd vastgesteld in overleg tussen Mirthe Helena Photography en de klant.

- De foto’s worden geplaatst op de sociale media en gebruikt voor andere doeleinden (reclame).

Indien de klant aangeeft een bezwaar hiertegen te hebben worden de fotobestanden niet gepubliceerd in welke vorm van sociale media dan ook.

bottom of page