top of page
MirtheHelena-fotos (38 van 103).JPG

Mirthe is een hele fijne fotograaf, toegankelijk, vriendelijk en professioneel. Al meerdere shoots gedaan en elke keer weer heeft ze zich overtroffen en sprookjesachtige plaatjes afgeleverd! Onze bruiloftsreportage was in één woord GEWELDIG! Wij raden Mirthe Helena dan ook iedereen aan, prachtige, sfeervolle plaatjes die waardevol zijn voor de rest van je leven.

FW + M

MirtheHelena-fotos (1 van 6).JPG

Mirthe heeft onze Toscaanse bruiloft afgelopen zomer vastgelegd. We zijn ontzettend blij dat we Mirthe Helena als fotograaf hebben gevraagd om mee te gaan. Omdat onze bruiloft 3 dagen duurde en we met een intieme groep waren was het voor ons heel belangrijk dat de klik goed zou zijn met onze fotograaf, en dat was het zeker. Mirthe past zich goed aan, is heel erg toegankelijk, professioneel, flexibel en vriendelijk. We hebben al eerder een love-shoot en een familie-shoot bij Mirthe gedaan, waardoor we het volste vertrouwen hadden in het resultaat van de foto´s. En wat zijn we blij met het eindresultaat, de foto´s zijn echt prachtig geworden en het fotoboek is ook zo mooi geworden. Wij raden Mirthe bij iedereen aan!

A + R

5 september 2019 heeft Mirthe onze trouwdag gefotografeerd. Wát is ze een super fotograaf! Ze was aanwezig, maar toch onzichtbaar, en alle foto's hartstikke puur. Het eindresultaat is prachtig en zijn super blij met je! Zelfs aan het einde van de dag hoorde ik van de daggasten wat voor een leuke en goede fotograaf we hadden. Lieve Mirthe, bedankt voor alles je bent een topper!

H + A

Wat een geweldige dag hebben wij gehad op 21 december 2018; onze bruiloft! Jouw stijl: ontspannen, grappig, bescheiden maar doortastend gaf ons plezier tijdens de shoot. Ook hebben we heel veel reacties gekregen op de slideshow op de feestavond en op de bedankfoto! Wat een mooie beelden! Wauw! Je bent een topper. Toen wij de dag na de bruiloft de preview zagen waren we sprakeloos, maar ook nu als wij de foto's bekijken, denken wij: "wauw, zijn wij dat?" Zo stralend, diep dankbaar en blij! Ja dat was onze dag en lieve Mirthe, heel erg bedankt voor het vastleggen!

C + A

Mirthe heeft ons in 2018 twee keer voor de camera gehad. Ze denkt mee over fotolocaties, je voelt je op je gemak bij haar en er wordt niet van je gevraagd om te poseren maar nou juist lekker jezelf te zijn. Onze trouwdag, 27 juli 2018, heeft Mirthe heel mooi vastgelegd. Het zijn mooie, persoonlijke foto's geworden waar wij nog veel van genieten. 

K + C

Bedankt voor de geweldige foto's. Wat een prachtig werk heb je geleverd! Super bedankt, ook namens mijn familie voor de gezellige aanwezigheid. We zijn heel hard aan het nagenieten!

N + A

De foto's zijn prachtig! Elke keer als we ze terugkijken, worden we blij en beleven we de dag weer opnieuw. Je hebt echt super goed en mooi werk geleverd! 

G + M

Mirthe is een fantastische fotograaf, ze weet perfecte beelden te maken

en af te leveren.

We zijn haar zo dankbaar dat ze onze bruiloft heeft gefotografeerd!

R + M

bottom of page